Over Mij

Ik ben Eddy Jansen muziekdocent in Fijnaart.
Na mijn 2e studie (basgitaar/ contrabas, eerste studie was gitaar) aan het conservatorium in Rotterdam ben ik les gaan geven in een eigen praktijk aan huis.

Ook heb ik in heel veel bands gespeeld en heb in binnen- en buitenland op podia gestaan. Allerlei muzieksoorten heb ik mogen spelen van pop, rock, tot latin, jazz en klassiek.

In mijn lespraktijk komen zowel jonge kinderen als volwassenen van beginner tot gevorderd. Meestal geef ik mijn leerlingen de nieuwste liedjes mee om te gaan instuderen maar leerlingen kunnen uiteraard ook les krijgen met behulp van bestaande lesboeken. 

Ik geef al geruime tijd les en heb inmiddels een schat aan ervaring opgedaan in het lesgeven aan hele diverse mensen. Ook heb ik inmiddels veel ervaring gekregen aan het lesgeven aan mensen met allerlei problemen.

Het grootste deel van mijn leerlingen hebben privéles, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om met zijn tweeën te komen. Ik heb ook groepslessen verzorgd maar dit was bij mensen thuis die daar een geschikte ruimte voor hadden.

Ik geef ook bandcoaching bij bands in hun eigen oefenruimte of indien gewenst cursussen samenspelen bas en drums.
Kortom je kunt bij mij terecht hele fijne muzieklessen in een ontspannen omgeving.

Groeten Eddy